//Little Lady :3

"

Aku seorang perempuan

Thursday, November 21, 2013 @ 11:11 PM | 0 Comment [s]

Yeahh!! Aku seorang wanita yg bercita-cita tinggi utk mengubah hidup keluarga aku. Dengan izin Allah untuk aku terus berjaya. Setiap manusia mesti ada impian tersendiri termasuklah orang yg impiannya musnah tapi masih boleh dibaiki balikkan ... ;) Mungkin aku akan melangkah ke dunia baru untuk tahun yg akan datang, atau mungkin bulan depan, dan juga bila-bila masa sahaja. Dan dunia yg baru itu mungkin dan mesti aku tak dapat jumpe kawan-kawan yg aku kenal sejak sekian lama. Aku harap dapat jumpa yg seorang insan yg ingin berjuang seperti aku untuk terus hidup hehehe.. ;3 Insyallahhh :D
Semoge penanda kertas SPM ena tu seorang yg tabah menghadapi dugaan dan sentiasa bahagia. :) 

nota sampingan:// isnin exam sains. paper 2 buatlah ena tersenyum sikit boleh tak ??


I LOVE U 5 JED ♥

Sunday, November 3, 2013 @ 12:16 AM | 0 Comment [s]


Assalamualaikum dan selamat petang :) hari ni dah bertarikh 3/11 wooo!! lagi berapa hari nak exam.. usaha tangga kejayaan. tulah yg org selalu cakap. gambar dekat atas ni ialah budak-budak 5 Jed yg kecoh lagikan meriah. mahu tak yee.. hari2 bawa bekal atau beli dekat kedai makan ramai2 kat kelass.. dan dyeorg agak malas turun rehat. sayang sangat dgn kelas. tak pasal2 ena pulak yg kena. tak pe lah tahun last kann.. tahulah ena satu2nya pengawas tunggal dlm kelass.. pasal study alhamdullilah sudah hampir sempurna cuma kena pahamkan lagi dan banyakkan latihan yg cikgu kasik. Tambahan pula, dgn tips2 dan soalan spot perlu diambil kesahkann.. woohh! ayat BM :3 ena nak ucapkan terima kasih byk2 dekat Mak Shana syg hahaha.. selaku guru tingkatan yg menjaga kami sudah 2 tahun.. harap2 dapat kahwin cepat :) dan jugak kepada rakan2 kelas yg sporting, riuh,poyo dan macam comel je, macam comel je hahaha.. tahulah masing2 tengah mengawan hahaha :3 kalau ada jodoh dapatlah tu .. buat terbaik tau korannggg!! aku akan rindu ko macam family sendiri :) memory terindah aku ;) ena harap lepas ni dapat jumpa lagii.. jangan banyakkan wechat, tweet korangg !! asyik2 muka korang. gurauu je. doakan yg terbaik untuk kami2 ini. dan juga maafkan kesilapan ena yg tercinta ;) ambooii

nota kaki :// rabu ni start exam bahasa Melayu. seram rasa >_< dan juga happy birthday to AHMAD FAISAL SHAH :) Good Luck yee

5 JED 2013 :-











Older Post
The Disclaimer


hello ! Welcome to the world of my creation :3 please follow back ! *from: EnaAreena*
Navigations!

Diary About Stuff


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Shams Oon
Basecode by : Nurynn
Owner : EnaAreena
Other: 3 1 5

Best View at GOOGLE CHROME!